Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo пуска заместник на 159 през 2011 г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
    Данните са от официална страница на БМВ, аз не правя PR на дизелови мотори, успокой се.
    Няма какво да споря с теб повече ... не си заслужава да си губя времето и не искам да те убеждавам в каквото и да е ...

п.с. Хората ти написаха големи мотори какъв разход дават, нямам какво да добавя повече ... фактите са си факти!

п.п.с. Не мога да коментирам какъв разход може да дава някаква кола в Бургас, защото там няма задръствания, отделно не знам дали не си броите градското от Бургас до Слънчев бряг ... то вече е едно цяло
    Все пак аз си карам колата в София, зареждам българска нафта и т.н.
    Владич мноо сербез го даваш друже...успокой топките малко

Както и да го погледнеш един (300+ к.с.) съвременен шест цилиндров дизел от най-ново поколение с идеята за вграждане на Multi-Air технологията според мен няма да е нито тежък, нито лаком, нооо ке поживеем,ке видим...ний ся езици тука мой мнооого да чешим,но само времето ще покаже...
    Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 21:34.
    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
      По поста ти личи, че не си карал голям дизелов мотор
      Разрови се из форума на БМВ, Мерцедес и т.н., и виж колко харчат 3.0 и нагоре дизелови мотори, дори в "икономичен" режим
      Там поне са около 300 к.с., а за 350 к.с. да не говорим

Някой беше споменал за ресурс на дизеловия мотор ... да, но ако е чист дизел и е 3.0 150 к.с. (както бяха старото поколение двигатели) може би ще издържи 1 000 000 км, но при Би-Турбо и 350 к.с., надали ще докара и до 300 000 км
      Тук е станало ебати чата.Ти имаш ли идея,че тия трилитровите дизели на БМВ с колко оборота работят като се движат със 130?Виж интересувай се.Дават среден разход около 9 при версия 530xd.А да си чувал,че има седем степенни автоматици?
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
        Тук е станало ебати чата.Ти имаш ли идея,че тия трилитровите дизели на БМВ с колко оборота работят като се движат със 130?Виж интересувай се.Дават среден разход около 9 при версия 530xd.А да си чувал,че има седем степенни автоматици?
        кога си карал ти голям дизел пък видиш ли едва ли не може би...
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          кога си карал ти голям дизел пък видиш ли едва ли не може би...
          Пишкомеренето продължава със пълна сила кои какво карал ХАХАХА,ставате смешни
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
            Пишкомеренето продължава със пълна сила кои какво карал ХАХАХА,ставате смешни
            чакай сега, някой като ти каже нещо, което противоречи на истината, особено по твой адрес ти седиш и мълчиш ли ?

и тея умните лафове с пишкомерене... щом за теб това е хвалене, може би трябва да се замислиш ?
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              чакай сега, някой като ти каже нещо, което противоречи на истината, особено по твой адрес ти седиш и мълчиш ли ?

и тея умните лафове с пишкомерене... щом за теб това е хвалене, може би трябва да се замислиш ?
              Пичага за какво да се замислям,темата от заместник на Алфа 159 през еди коя си година я минахте през бмВ-та Аудита итн....та я докарахте до там кои какъв дизел бил карал или кара във момента,май доста осрахте темата,сега кои трябва да се замисли?

Comment

Пичага за какво да се замислям,темата от заместник на Алфа 159 през еди коя си година я минахте през бмВ-та Аудита итн....та я докарахте до там кои какъв дизел бил карал или кара във момента,май доста осрахте темата,сега кои трябва да се замисли?
                трябва да се замисли, този който твърди как няма смисъл от голям алфа дизел, при положение, че минимум трима от хората писали тук в подкрепа на въпросния голям дизел сигурно ще се оборудват с такъв, когато/ако влезе в производство.

другото беше аргументиран спор, при който естествено след като алфа нямат представител в раздела големи дизели, ще използваш конкуретни марки за да докажеш предимствата и недодастатъците на големите дизели.

айде нататък
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

• Ами да ти кажа честно изобщо не ме инересуват другите марки ,интересува ме конкретно за конкретната марка ще ми е много интересно да науча да прочета да видя във последствие и на живо някои слънчев ден какво ще ни предложи,така че някои ако има нещо конкретно нещо интересно да ни предложи да видим или да прочетем ще е доста интересно всичко друго е плява.

Comment

• Кво пишкомерене, кви 5 лв..За да се води един спор трябва да има аргументи от 2-те страни. Аргументите трябва да са подкрепени с доказателства, практически опит и т.н. Ако нормален човек смята това за пишкомерене, то той е пълен комплексар и има сериозен психически проблем..
                    Last edited by tanatos; d.m.y г., 12:50.
                    Range Rover Vogue 4.4
                    Rexton 270 cdi
                    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                      Кво пишкомерене, кви 5 лв..За да се води един спор трябва да има аргументи от 2-те страни. Аргументите трябва да са подкрепени с доказателства, практически опит и т.н. Ако нормален човек смята това за пишкомерене, то той е пълен комплексар и има сериозен психически проблем..
                      Сега лаф ли каза или нещото си показа?Ако случаино хвъляш камъни във мойта градина ще те помоля да внимаваш какво говориш защото това определено не ми харесва,а относно споровете си има чат раздел,има си скаипове има си лс-та инт... тука не му е мястото.
                      Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 13:14.

Comment

Сега лаф ли каза или нещото си показа?Ако случаино хвъляш камъни във мойта градина ще те помоля да внимаваш какво говориш защото това определено не ми харесва,а относно споровете си има чат раздел,има си скаипове има си лс-та инт... тука не му е мястото.
                        Ти защо разваляш рахата на спамерите, а?

BillyBoy` верно има психически проблем и той се казва Alfa Romeo, a не "4/100 разход", "по-бърз от БМВ", "по-комфортен от Мерцедес" или пък "по-надежден от Тойота".

Айде малко и по темата.
                        Те италианците се лутат като мухи без глави, ние тука оправяме бъдещето на Алфа.
                        Та остава да ни е яд че искаме да караме Алфа ама пък пущините се чупят, не возят комфортно, лапат дизел като лами и какво ли още не ...
                        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• 3.0 в6 ... има логика.

1.3(95кс) -> 1.6(105-120) -> 2.0(170) -> 2.4(210) -> нема никой...
                          американците ще се научат съвсем скоро да карат дизели и Фиат явно осъзнават, че има нужда от голям дизел, който да влачи лимузини, сувове ...

дали ще се харчи из европа... едва ли. трудно е да крадеш пазарен дял от премиум марките като ти викат, че си опел...
                          Last edited by vladu; d.m.y г., 15:27.
                          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                          Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

• То за 159 може да не е особено логичен 3.0 V6 JTDm но на новия Кросвагон (ако изобщо излезе) и на Камал а ще тичка доста ми се чини
                            Пусто да си оправят торсените да държат на дизел...
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Всеки път като е "уп-ната " темата влизам с надеждата да прочета някоя новина за нов модел,мотор или.....,но уви...
                              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• ...
                                Last edited by pooh; d.m.y г., 12:12.

Comment

Working...
                                X